Comedy Aid 2016

ComedyAid08-06-2016
NYHED

Comedy Aid 2016 gør verden til et bedre sted for børn på flugt - køb billetter fra på mandag og vær med!

FBI og Red Barnet fortsætter successen med at samle penge ind gennem årets sjoveste velgørenhedsshow Comedy Aid. Her i 2016 går overskuddet blandt andet til en af tidens mest akutte situationer – de mange børn, der er på flugt fra krigen i Syrien.

Med årets Comedy Aid kan FBI se tilbage på 24 år med velgørenhedsshows – på fjerde år i samarbejde med Red Barnet. Formålet er at støtte op om Red Barnets store indsats for at gøre verden til et bedre sted for børn. I år går overskuddet fra billetsalget til arbejdet for de mere end 30 millioner børn, der lige nu er på flugt fra deres hjem.
 

Værter er Martin Høgsted og Anders Grau
Årets værter er Martin Høgsted og Anders Grau. De er kendt fra programmer som ’Danish Dynamite’ og ’Det Alt For Store Linda P Show’, og kan hver lørdag formiddag opleves sammen som værter i ’Selskabet’ på P3. Under Comedy Aid danner Høgsted og Grau front for en lang række populære stand-up-komikere, som alle optræder gratis for at skabe så stort et overskud som muligt til Red Barnet.

 
Penge fra Comed Aid går til børn på flugt
'Jeg har været vidne til mange katastrofer i mit arbejde for Red Barnet, og det der gør mest ondt er, at det altid er børnene, der bliver hårdest ramt. I Red Barnet er vi der for børnene hele vejen. I de lande, som børnene flygter fra, flygter gennem og flygter til. Vi arbejder for at sikre, at børn på flugt kan få en så tryg og god tilværelse som muligt sammen med deres familier. Det er blandt andet det arbejde, I vil være med til at styrke med donationen fra Comedy Aid 2016', fortæller Jonas Keiding Lindholm, generalsekretær for Red Barnet.

Lige nu er flere end 60 millioner mennesker i verden på flugt, og halvdelen af dem er børn. Krigen i Syrien er den største grund til det rekordstore antal. Alene i 2015 har flere end en million flygtninge og migranter forsøgt at krydse Middelhavet mod Europa.

'Der er mange holdninger og løsningsforslag til krigen i Syrien, men alle er vel enige om, at mange uskyldige mennesker betaler en høj pris. Ikke mindst de mange børn, der er blevet drevet på flugt, og som er blevet frarøvet muligheden for at vokse op i rolige og trygge rammer. Red Barnet yder hvert år en enorm indsats for at hjælpe disse børn, og du kan give en hånd ved at købe billetter til Comedy Aid. Med de mange store komikernavne, der har sagt ja til at være med, kan vi love dig, at du får et fantastisk show,' supplerer Peter Alan, direktør for FBI.


Her kan du opleve Comedy Aid 2016 
Musikhuset Aarhus d. 27. december, kl. 15 og 20
Vejle Musikteater d. 28. december, kl. 20
Tivoli Hotel & Congress Center, København d. 30. december, kl. 15 og 20

Billetter kan købes via FBI's hjemmeside fra mandag den 13. juni kl. 10.00.