Mobning kan give varige mén!

Vær med til at bekæmpe mobning mod børn

Støt nu

  • icon
    Stop mobning
    Red Barnet bekæmper mobning - støt og giv børn en god barndom

Bekæmp mobning sammen med Red Barnet

Mobning blandt børn har store konsekvenser - både socialt og psykisk. Børn, der bliver mobbet, er ofte utrygge ved at gå i skole, og det går både ud over deres faglige indlæring og selvværd. Det kan på sigt få store konsekvenser for deres videre liv både socialt, uddannelses- og helbredsmæssigt. Hos Red Barnet forebygger og bekæmper vi mobning i vuggestuer, børnehaver, skoler, sportsklubber og på nettet. 

 

- Mobning skyldes ikke onde børn. Mobning handler om en dårlig klassekultur, og det er den der skal laves om på. Vi ved, at en god skoletid og et trygt onlineliv, er helt afgørende for en godt børneliv. Det er blandt andet derfor, at vi arbejder så hårdt for, at alle skoler i Danmark har en antimobbestrategi, hvor skoleledelse, lærere, forældre og børn sammen skal finde ud af, hvordan man skaber og sikrer en mobbefri skole. Vi ved, at stærke fællesskaber er løsningen, og det er dem, vi arbejder for at skabe. 

Kirsten Lund Larsen, national chef i Red Barnet.

 

Stop mobning

Støt os og stop mobning

Vær med til at bekæmpe mobning og hjælpe udsatte børn i Danmark. Støt vores arbejde og hjælp børn til en bedre barndom. Når du støtter Red Barnet, er du med til at  redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn i Danmark og i resten af verden. Tak!

 

Støt og stop mobning