Lungebetændelse er den største dræber

Lungebetændelse er den største dræber

Udsatte børn har brug for dig – mere end nogensinde før!

100 kroner svarer til, at vi kan købe antibiotika til at behandle 50 børn med lungebetændelse

icon

Bliv fast støtte og vær med til at redde liv – hver eneste dag!

Emmanuel og Delian kæmper for deres liv. Lungebetændelse har gjort hvert åndedrag til en lidelse for de kun 13 måneder gamle tvillinger. Med Red Barnets hjælp har drengenes mor fået dem indlagt på Lodwar-hospitalet i Turkana, Kenya, hvor de bliver behandlet og får livsreddende antibiotika.

Lungebetændelse dømmer årligt 800.000 børn til døden. Det er flere end 2.000 dødsfald – hver eneste dag! Det sker, selvom lungebetændelse kan både forebygges og behandles.

Du kan hjælpe børn som Emmanuel og Delian. Du kan sikre, at børn overlever, er trygge og beskyttede. Du kan sørge for, at børn trives, både på kort og langt sigt. Din støtte er børnenes garanti for, at de altid kan regne med hjælp. Hver time, hver dag, overalt i verden – der, hvor behovet er størst.

Bliv fast støtte, og red liv hver eneste dag. Støt med 75 kr. hver måned. Tilmeld dig nu!

LIGE NU: Corona-virus rammer sårbare børn – sådan kan du hjælpe!
Corona-krisen påvirker alle børn. Men virussen er særlig kritisk for de mest sårbare og udsatte.

Når du støtter Red Barnet, kæmper du side om side med ildsjæle, der ved, hvad der skal gøres. Gennem årene har vi opbygget stor ekspertise og erfaring med at stoppe spredningen af epidemier. Støtter som dig har spillet en nøglerolle i bekæmpelsen af eksempelvis kolera, gul feber og mæslinger – og under ebola-udbruddet i 2016 i Vestafrika hjalp vi flere end én million børn. Din faste støtte bliver afgørende både under og efter corona-epidemien.

Når du støtter fast, hjælper du børnene bedst
Som fast støtte er du med til at give udsatte børn de ting, de har akut brug for: medicin og behandling, mad i maven, tøj på kroppen og en seng at sove i. Men du sikrer også mere langsigtet hjælp: beskyttelse og omsorg, psykosocial støtte, skolegang og uddannelse, så børnene kan vokse op og skabe en bedre fremtid. For dem selv, for deres familie og for deres land.

De penge, du giver som fast, månedlig støtte, er dem, der gør allermest gavn for børnene. På den måde skal vi nemlig bruge færre ressourcer på administration, og vi bliver bedre i stand til at planlægge langsigtet.

Red Barnet er i dag en største danske børneorganisation, der både hjælper børn i Danmark og resten af verden. Vi er en del af den verdensomspændende Save the Children-familie, som er til stede i mere end 120 lande. Derfor er vi – sammen med dig – altid klar til at rykke ud der, hvor børn har brug for vores hjælp.

Du kan også være med – bliv fast støtte, og red liv hver eneste dag!
Støt med 75 kr. hver måned.