Virksomhedsindsamling for Red Barnet

5 gode råd

Den globale corona-pandemi har øget behovet for hjælp til udsatte børn – både herhjemme og ude i verden. Mange virksomheder ønsker at bakke op omkring Red Barnets Landsindsamling og allerede nu kan I oprette en digital indsamling og være med til at støtte de allermest udsatte børn.

Se Louise Ferslev, CEO hos MyMonii, fortælle om deres digitale indsamling her:

Klik her og opret indsamling

Så nemt er det at deltage: 

 Opret en digital indsamling 
- det tager kun 5 minutter

Del jeres indsamling
           Spred historier om jeres indsamling i alle jeres netværket  - med kollegaer, medarbejdere, venner, familie og alle der kunne tænkes at bakke op omkring jeres indsamling. Del både historier, når i går i gang - og undervejs.

Husk at have det sjovt!
          Gør fx indsamlingen til en sjov konkurrence mellem jeres afdelinger. Lav delmåd - fejr det med kage, når I når dem -  eller motivér medarbejderne ved at sætte noget særligt på spil.

Få inspirations fra Red Barnet
          Vi sender mails til jer undevejs med flere gode råd til, hvordan I får en fed indsamling.

Gør plads til jeres indsamlingsdiplom
           Vi sender et diplom til jer, som I kan hænge op – og hver dag blive mindet om at I som virksomhed har været med til at gøre en kæmpe forskel. Sammen.

Her er 5 ideer og gode råd til, hvordan du engagerer dine medarbejdere, kollegaer, kunder og samarbejdspartnere på en sjov måde.

Råd #1: Sæt noget på spil
Første - og vigtigste - råd er at virksomheden skal sætte noget på spil. Vi kan se at det virker. Det er selvfølgelig op til jer, hvad I gør, men her er nogle ideer:

  • Virksomheden lover at fordoble det beløb, som medarbejdere donerer. Se eksempel. 
  • Chefen lover at hyre et ekstra fedt band til julefrokosten, hvis medarbejderne når et bestemt beløb.
  • Send jeres medarbejdere ud på en times gå- eller løbetur. Virksomheden kan derefter matche antal samlede skridt med X antal ører. Jeres medarbejdere får en skøn tur med frisk luft og bevægelse - og samler samtidig ind til virksomhedens indsamling.
  • Virksomheden giver en donation på et stort beløb oveni, hvis kunder og samarbejdspartnere når et bestemt beløb. Se eksempel.
  • Kun fantasien sætter grænser. Vil direktionen mon optræde med en sang til sommerfesten? Kage til alle medarbejdere? En ekstra fredagsbar? Nyt bordfodboldspil i kantinen?  

Råd #2: Fortæl en god historie
Fortæl hvorfor I samler ind. Hvorfor vil I gerne gøre noget ekstra for børn? Hvad gør I, når I når jeres mål? Del jeres historie med kollegaer, medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.

Vi sender tekstforslag til jer på mail, som I kan lade jer inspirere af, så snart I har oprettet jeres indsamling.

Råd #3: Del firmats indsamling i jeres netværk
Efter I har oprettet virksomhedens indsamling, får I et link til firmaets indsamlingsside, som I kan dele. Herefter får I også nogle e-mails med forslag til tekster og opslag I kan lave på fx LinkedIn, Facebook eller på virksomhedens intranet. 

Råd #4: Ros dem, der støtter jeres indsamling
Der er ikke noget bedre end ros. Så hvis der kommer en flot donation fra medarbejderne, chefen eller en ny samarbejdspartner, så del det på fx LinkedIn. Lav nye opdateringer, hver gang der sker noget nyt i din indsamling

Råd #5: Lav en aktivitet i den virkelige verden
Inviter til kage eller fredagshygge i kantinen for at skyde jeres indsamling i gang - eller for at fejre, at I er nået målet!

Husk at I altid kan få besvaret eventuelle spørgsmål ved at række ud til os på  31 13 31 62 eller ism@redbarnet.dk.

Opret Jeres indsamling her

Vil I være med? Opret din virksomheds indsamling her. I er i gang med få klik. 

Opret indsamling

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til landsindsamlingen eller hvordan I opretter jeres egen indsamling, så kontakt os på 35248500 eller landsindsamling@redbarnet.dk

Hvad går pengene til

Den globale corona-pandemi har øget behovet for hjælp til udsatte børn – både herhjemme og ude i verden. Læs mere om Red Barnets arbejde for disse børn.

Vores arbejde

Virksomheder og partnerskaber

Som virksomhedspartner hos Red Barnet opnår din virksomhed større synlighed og er samtidig med til at støtte arbejdet for udsatte børn. Partnerskabet er til gavn for begge parter og kommer verdens mest sårbare børn til gode. 

Læs mere