Årets landsindsamling bliver kontantløs

for at mindske smitterisiko

For at begrænse risikoen for smittespredning, bliver årets husstandsindsamling kontantløs - dvs. at indsamlerne ikke får en normal indsamlingsbøtte, men kun skal tage imod donationer via MobilePay og SMS. For dig som indsamler betyder det:

 1. Du vælger din rute og tilmelder dig som normalt på https://tilmeld.redbarnet.dk/
 2. Du får tilsendt et MobilePay indsamlings-skilt af pap i stedet for en almindelig indsamlingsbøtte. Sammen med indsamlings-skiltet får du et klistermærke med personlig QR kode, som dem du ringer på hos kan scanne med deres telefon. Så overføres dit indsamlerID, når de støtter med MobilePay.
 3. Du går din valgte rute, som du ville gøre med en almindelig indsamlingsbøtte - men må sige pænt nej tak til mønter og sedler.
 4. Du sparer turen til banken eller det lokale afleveringssted efter indsamlingen, da MobilePay og sms-donationerne bliver sat direkte ind på Red Barnets konto.
 5. Søndag aften efter indsamlingen får du en e-mail med info om, hvor meget du har samlet ind på din rute via MobilePay.

Sådan bruges QR koden 

 1. Åben MobilePay
 2. Tryk ‘Betal’ i øverste højre hjørne
 3. Tryk ‘Scan QR-kode’ 
 4. Hold QR-feltet på mobilen hen over QR-koden
 5. Indtast beløb og tryk ‘Næste’
 6. Tjek at modtager er ’Red Barnets Landsindsamling’.
 7. Gennemfør betaling

Hvis personen ikke ønsker at benytte QR-koden, kan de overføre til MobilePay-nummeret på indsamlings-skiltet og i stedet indtaste dit IndsamlerID, der også står på klistermærket .

Kommer der lige så mange penge ind, når jeg ikke kan tage imod kontanter?
Ja! Mere end 4 mio. danskere har MobilePay - så det er flere end der rent faktisk har kontanter liggende hjemme. Ved vores landsindsamling sidste år valgte ca. 70 indsamlere at samle ind med et MobilePay-indsamlingsskilt i stedet for den almindelige bøtte, og de indsamlede næsten det samme. I takt med den fortsatte udbredelse af MobilePay - særligt her pga. corona hvor færre mennesker benytter kontanter og hvor kontanter ikke kan benyttes i alle butikker - må det forventes at flere mennesker i år vil kunne støtte via MobilePay.

Se eksempel på hvordan en QR kode ser ud og virker. Indsamler ID 12345 vil få denne QR kode til at sætte på sin indsamlingsbøtte.

 

Det samler vi ind til

Vi samler ind til de mest udsatte og dårligst stillede børn i Danmark og resten af verden.

Kontakt os

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Ring til os på tlf. 3524 8500 eller skriv til landsindsamling@redbarnet.dk