Den 1. september afholder Red Barnet landsindsamling

og vi har brug for din hjælp

Den 1. september afholder Red Barnet landsindsamling, og vi har brug for din hjælp. Alt, du skal gøre, er at melde dig som indsamler og bruge et par timer af din søndag, til fordel for de børn og unge, som oplever at være udsat for mobning og krænkelser på nettet. Red Barnets generalsekretær, Johanne, fortæller, hvorfor du skal samle ind. 


Når børn og unge krænkes på nettet, har en stor del af dem svært ved at tale om deres oplevelse, og de ved ikke, hvad de skal gøre for at stoppe det – blandt andet fordi, de føler sig alene. Red Barnet vil ikke acceptere, at børn står alene i sådan en situation, og derfor har vi oprettet 
SletDet – en portal, hvor vi rådgiver og hjælper de børn og unge, som har været udsat for krænkelser på nettet.  

Det tager kun få sekunder at dele et billede, men konsekvenserne for offeret kan vare et helt ungdomsliv. De unge, som ringer til os, de fortæller om angst og isolation,” siger generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen. Vi ved, at mobning og krænkelser kan give ar på sjælen, og det er skandaløst, at der i gennemsnit sidder én i hver folkeskoleklasse, som har været udsat for online mobning eller digitale overgreb.  

Hvis du også mener, at børn har ret til hjælp i sådanne situationer, kan du ved at melde dig som indsamler støtte op om Red Barnets arbejde og være med til at sørge for, at vi når endnu flere børn og unge. Lad os gå sammen om at sørge for, at ingen børn står alene.  

Vi har brug for din hjælp 
Når du samler ind, er du blandt andet med til at støtte Red Barnets arbejde med at bekæmpe digital mobning og krænkelser på nettet. Med din støtte kan vi hjælpe flere børn og unge, der fortvivlede kontakter SletDet, fordi nogen har delt et privat og intimt billede eller video af dem mod deres vilje. 

Til kamp mod mobning og krænkelser på nettet

Red Barnet går forrest i kampen mod krænkelser og mobning på nettet – og 1. september kan du gå med!

Tilmeld dig som indsamler

Få hjælp – fortroligt – hos SletDet ❤️

Har du - eller kender du nogen - der har fået delt et privat billede eller video mod deres vilje, så husk at du kan få hjælp hos Red Barnet.

SletDet