Tre ting, du samler ind til på søndag

Pengene fra årets landsindsamling vil blive brugt, hvor de gør størst forskel for udsatte børn – både i Danmark og ude i verden. Her er tre ting, du er med til at støtte, når du samler ind på søndag.

  1. Hjælp til børn i de voksnes krig: I fx Syrien har Red Barnet de seneste år hjulpet to millioner børn med livsvigtig medicin, mad, vand og tag over hovedet. Det arbejde er kun muligt med opbakning fra mennesker som dig. En indsamler får i gennemsnit 1.000 kroner i bøtten - det er, hvad det koster at give 10 børn en livreddende vaccine. Læs mere. 
  2. Hjælp til børn uden for fællesskabet: Ferielejre, weekendture og fritidsaktiviteter skaber året rundt gode minder og nye venskaber for børn, der har brug for fællesskab og oplevelser væk fra hverdagen. Behovet er stort, og denne sommer har Red Barnet afholdt rekordmange ferielejre for børn fra udsatte familier. Læs mere. 
  3. Hjælp til at stoppe ulovlig deling af billeder: Med din støtte kan vi hjælpe endnu flere af de ulykkelige og fortvivlede børn og unge, der henvender sig til vores rådgivning fordi de har fået delt en video eller et billede mod deres vilje. Læs mere. 

Pengene fra sidste års indsamling har sammen med andre bidrag hjulpet os med at nå ud til endnu flere børn og unge. Se vores fine lille film om hvordan vi sammen gør en kæmpe forskel for børn.