Hjælp os med at stoppe

digital mobning og krænkelser

SletDet hjælper nogle af de børn og unge, som hver eneste dag bliver udsat for mobning og krænkelser på nettet. Med din hjælp som indsamler kan vi nå endnu flere. 

Mobning på nettet rammer lige så hårdt som mobning i skolegården, og ufrivillig deling af private billeder og videoer kan forårsage angst, lavt selvværd og social isolation, som kan følge et ungt menneske langt ind i voksentilværelsen. Med blot et enkelt klik kan et ungdomsliv være ødelagt.

Red Barnets rådgivningstjeneste SletDet modtager mange henvendelser fra børn og unge, der har været udsat for ubehagelige oplevelser på nettet. Når SletDet får et opkald, en mail eller en chatbesked fra en fortvivlet ung, sidder Mai, Per, Kuno og Rebecca klar med råd og vejledning til, hvordan situationen kan håndteres. Men Red Barnet vil gerne kunne hjælpe endnu flere.

- Vi vil rigtig gerne nå ud til mange flere børn og unge og fortælle dem, at de kan få hjælp hos os i SletDet, hvis de har haft en ubehagelig oplevelse online, siger SletDet-rådgiver og projektleder i Red Barnet Mai Holm Hviid.

Vi har brug for din hjælp
Når du samler ind, er du blandt andet med til at støtte Red Barnets arbejde med at bekæmpe digital mobning og krænkelser på nettet. Med din støtte kan vi hjælpe flere børn og unge, der fortvivlede kontakter SletDet, fordi nogen har delt et privat og intimt billede eller video af dem mod deres vilje.

Tilmeld dig som indsamler til Red Barnets landsindsamling og hjælp os med at gøre en forskel for de børn og unge, der hver dag bliver udsat for ubehagelige oplevelser på nettet.