Det går pengene til

se hvordan din indsats gør en forskel

Pengene fra årets landsindsamling vil blive brugt, hvor de gør størst forskel for udsatte børn. Ude i verdens konfliktområder er pengene bl.a. med til at sikre livsvigtig medicin, vand og mad til børn på flugt fra de voksnes krig. Og her i Danmark er pengene bl.a. med til at hjælpe børn og unge, der bliver mobbet i skolen eller krænket på nettet. Tak fordi du er med. For ingen børn skal stå alene.

10. marts 2020

Kampene eskalerer i Syrien - 6 millioner børn er på flugt

Over halvdelen af Syriens befolkning har måttet forlade deres hjem, og omkring 6 millioner af dem er børn. Yderligere 900.000 er flygtet siden december 2019. Siden 2011, hvor konflikten startede, har Red Barnet samlet næsten 77 mio. kr. ind ved de årlige landsindsamlinger, der bl.a. er gået til arbejdet i og omkring Syrien. Igen i år går pengene fra indsamlingen bl.a. til at hjælpe børn, der er berørte af krige og konflikter.

Læs mere om krigen i Syrien

Skolebørn i Syrien

1. marts 2020

Hvert 6. barn lever i krigs- eller konfliktramt område

Ny rapport fra Red Barnet viser, at 415 millioner børn lever i krigs- og konfliktramte områder, og at antallet af alvorlige krænkelser og overgreb mod børn i konfliktområder er mere end fordoblet de seneste ti år. Pengene fra Red Barnets landsindsamling er blandt andet med til at sikre skolegang, nødhjælp og beskyttelse til børn, der er ramt af krig.

Læs mere om børn i konfliktområder 

Ghazal - barn fra Afghanistan

23. januar 2020

Video: Dine skridt sætter fodspor i børns liv

Ved sidste års landsindsamling blev der samlet 8,4 millioner kroner ind til børn i nød. Se vores korte lille video, der fortæller om nogle af de børn, som pengene fra landsindsamlingen 2019 har været med til at hjælpe.

Værd at vide som indsamler

Her finder du svar, på de mest stillede spørgsmål.

Værd at vide som indsamler

Læs mere om vores arbejde

Vi kæmper for at give børn et bedre liv i Danmark og i resten af verden. Tak fordi du er med.

Vores arbejde

Meld dig som indsamler

Meld dig som indsamler her. Så sender vi indsamlingsbøtten til dig i god tid inden indsamlingen.

Meld dig som indsamler her

Kontakt os

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Ring til os på tlf. 3524 8500 eller skriv til landsindsamling@redbarnet.dk