Landsindsamling d. 1. september 2019

Det samler vi ind til

Pengene fra landsindsamlingen går til at hjælpe nogle af de børn i verden, der har allermest brug for det – hvad enten det er fx nødhjælp ved en naturkatastrofe, skolegang og mad i flygtningelejre, bekæmpelse af mobning eller ferielejre for de dårligst stillede børn i Danmark. Her vil du frem mod indsamlingen kunne læse eksempler på områder rundt om i verden, hvor der er stort behov for hjælp.

Hjælp til millioner af syriske børn

Læs mere

Når du samler ind til Red Barnets landsindsamling, støtter du samtidig Syriens børn. Du er med til at give dem håb om en bedre fremtid. Siden krigen brød ud, har Red Barnet hjulpet over 3 millioner mennesker i Syrien, heraf knap 2 millioner børn. En af dem er Leila.

Lungebetændelse skal ikke være en dødsdom!

Læs mere

En gennemsnitsindsamler får ca. 1.000 kroner i bøtten under Red Barnets landsindsamling. For de penge kan vi give antibiotika til hele 500 børn med lungebetændelse. Og det er der god brug for. Lungebetændelse er nemlig en dødsdom mange steder i verden.

3,7 millioner skolebørn på flugt går ikke i skole

Læs mere

Over halvdelen af alle verdens skolebørn på flugt – 3,7 millioner – går ikke i skole. Dermed har de ikke alene mistet deres hjem – de mister også chancen for at uddanne sig til fremtiden. Som indsamler er du med til at kæmpe for skolegang til alle.

Pengene fra sidste år sætter spor i børns liv i dag

Se film

8.000 frivillige indsamlere indsamlede knap 8,5 mio. kroner ved landsindsamlingen d. 2. september 2018. Penge, der gav et kæmpe bidrag til vores arbejde, så vi kunne hjælpe endnu flere udsatte børn både ude i verden i fx Yemen og Bangladesh og i Danmark.

 

Flest penge til de dårligst stillede børn 
Når du støtter Red Barnet, går 86 % direkte til at give børn et bedre liv – hvad enten det er nødhjælp ved en naturkatastrofe, skolegang og mad i flygtningelejre, bekæmpelse i mobning i danske skoler eller ferielejre for de dårligst stillede børn i Danmark. Hver år hjælper vi millioner af børn i Danmark og i mere end 120 lande

Vi arbejder i lande, hvor katastrofer, krige og sult truer børns liv. Når en katastrofer rammer, rykker vi ud med mad, vand og medicin. Vi hjælper børn med at få en tryg hverdag igen og sørger for, at de kan komme hurtigt i skole. Vi hjælper børn, der er på flugt og står blandt andet klar til at tage imod børn og familier fra Syrien, når de ankommer til de mange flygtningelejre i Libanon, Jordan og Irak.

I Danmark bekæmper vi vold og overgreb mod børn. Vi forebygger og bekæmper mobning i børnehaver, skoler, sportsklubber og på nettet. Vi bekæmper fattigdom i Danmark ved at hjælpe børn fra de dårligst stillede familier til at blive en del af et fællesskab, fx gennem ferielejre og fritidsaktiviteter.