Hver time og hver krone tæller

Landsindsamling søndag d. 2. september 2018

Sådan bruger vi pengene i år

Pengene fra årets landsindsamling går til at hjælpe nogle af de børn i verden, der har allermest brug for det – hvad enten det er fx nødhjælp ved en naturkatastrofe, skolegang og mad i flygtningelejre, bekæmpelse af mobning eller ferielejre for de dårligst stillede børn i Danmark. Her kan du læse om nogle af de områder rundt om i verden, hvor der er stort behov for hjælp netop nu.

Lungebetændelse skal ikke være en dødsdom!

Læs mere

En gennemsnitsindsamler får ca. 1.000 kroner i bøtten under Red Barnets landsindsamling. For de penge kan vi give antibiotika til hele 500 børn med lungebetændelse. Og det er der god brug for. Lungebetændelse er nemlig en dødsdom mange steder i verden.

Yemens børn har brug for hjælp

Læs mere

Zuhoor er et år gammel. Hun leger med sin dukke. Men hun kan kun holde på den med venstre hånd. På højre hånd har hun ikke andet end tommelfingeren tilbage.

3,7 millioner skolebørn på flugt går ikke i skole

Læs mere

Over halvdelen af alle verdens skolebørn på flugt – 3,7 millioner – går ikke i skole. Dermed har de ikke alene mistet deres hjem – de mister også chancen for at uddanne sig til fremtiden. Som indsamler er du med til at kæmpe for skolegang til alle.

Hjælp til millioner af syriske børn

Læs mere

Når du samler ind til Red Barnets landsindsamling, støtter du samtidig Syriens børn. Du er med til at give dem håb om en bedre fremtid. Siden krigen brød ud, har Red Barnet hjulpet over 3 millioner mennesker i Syrien, heraf knap 2 millioner børn. En af dem er Leila.

Sammen hjælper vi forældreløse i verdens største flygtningelejr

Læs mere

Går du for Red Barnet den 2. september? Så går du for at redde og beskytte de dårligst stillede børn her i verden. Børn som dem, der er strandet i verdens største flygtningelejr, Cox Bazar.

Du kan være med til at redde liv i Østafrika

Læs mere

Når du samler ind for Red Barnet, kan du være med til at give et håb om en lysere fremtid til de små drenge og piger, der vokser op i det sultplagede Afrikas Horn, hvor heden hersker året rundt, og temperaturerne om sommeren ofte når over 40 grader.

Ferie til udsatte børn

Læs mere

Som indsamler for Red Barnet, er du ikke blot med til at hjælpe børn i nød ude i verden. Du støtter også kampen for udsatte piger og drenge i Danmark. Red Barnet giver hvert år hundredvis af børn fra fattige og ressourcesvage familier gode sommerminder. Men behovet er langt større. Med din hjælp håber vi at kunne hjælpe endnu flere.

Flest penge til de dårligst stillede børn
Når du støtter Red Barnet, går 86 % direkte til at give børn et bedre liv – hvad enten det er nødhjælp ved en naturkatastrofe, skolegang og mad i flygtningelejre, bekæmpelse i mobning i danske skoler eller ferielejre for de dårligst stillede børn i Danmark. Hver år hjælper vi millioner af børn i Danmark og i mere end 120 lande

Vi arbejder i lande, hvor katastrofer, krige og sult truer børns liv. Når en katastrofer rammer, rykker vi ud med mad, vand og medicin. Vi hjælper børn med at få en tryg hverdag igen og sørger for, at de kan komme hurtigt i skole. Vi hjælper børn, der er på flugt og står blandt andet klar til at tage imod børn og familier fra Syrien, når de ankommer til de mange flygtningelejre i Libanon, Jordan og Irak.

I Danmark bekæmper vi vold og overgreb mod børn. Vi forebygger og bekæmper mobning i børnehaver, skoler, sportsklubber og på nettet. Vi bekæmper fattigdom i Danmark ved at hjælpe børn fra de dårligst stillede familier til at blive en del af et fællesskab, fx gennem ferielejre og fritidsaktiviteter. 

Sidste år samlede vi 8,7 millioner kroner ind.
Se her hvordan vi brugte pengene i 2017

Hver time og hver krone tæller!

For det barn, der sulter og er ved at tabe kampen mod underernæring. For det barn, der er fanget i murbrokkerne, dér hvor jordskælvet har ramt. For det barn, der bliver mobbet i skolen og langsomt mister troen på sig selv. For det barn, der bliver krænket, og desperat har brug for, at overgrebene stopper. For det barn, der flygter fra bomberne i de voksnes krig.