Landsindsamling d. 1. september 2019

Ingen børn skal stå alene

Hver eneste dag bliver børn og unge udsat for mobning på nettet. Og nogle gange går det helt galt, når meget private og dybt krænkende billeder og videoer bliver delt. Men mobning på nettet rammer lige så hårdt som mobning i skolegården. Det tager kun få sekunder at dele et billede, men det kan medføre angst, lavt selvværd og social isolation for det barn, der mod sin vilje får et privat eller krænkende billede. Med blot et enkelt klik kan et ungdomsliv være ødelagt.

Når du samler ind, er du blandt andet med til at støtte Red Barnets arbejde med at bekæmpe digital mobning og krænkelser på nettet. Med din støtte kan vi nå ud til flere skoler og undervise i god adfærd på nettet. Og vi kan hjælpe flere børn og unge, der fortvivlede kontakter vores rådgivningstjeneste SletDet, fordi nogen har delt et privat og intimt billede eller video af dem mod deres vilje. Din hjælp som indsamler til Red Barnets landsindsamling kan gøre en forskel for de børn og unge, der hver dag bliver udsat for mobning og krænkelser på nettet.

Du kan hjælpe de børn og unge, der bliver krænket på nettet

Børn og unge oplever alt for ofte at blive truet og afpresset til at dele nøgenbilleder, og at deres private billeder bliver delt, uden de har givet lov. Med din hjælp som indsamler kan vi hjælpe endnu flere af de børn og unge, der fortvivlede kontakter SletDet.

Klik på billedet og læs om de henvendelser, SletDet modtager.

Video: Hjælp os med at stoppe digital mobning og krænkelser

Pengene fra årets landsindsamling går blandt andet til at bekæmpe krænkelser og mobning på nettet. Med din støtte kan Red Barnets SletDet-rådgivning nå ud til flere børn og unge. Rådgiverne i SletDet er uddannede i at kunne lytte og besvare spørgsmål fra børn og unge, som har haft ubehagelig oplevelser på nettet.

Klik på billedet og hør vores rådgiver Mai fortælle, hvordan SletDet gør en forskel.