Hver time og hver krone tæller

Landsindsamling søndag d. 2. september 2018

Sådan bruger vi pengene i år

Pengene fra årets landsindsamling går til at hjælpe nogle af de børn i verden, der har allermest brug for det – hvad enten det er fx nødhjælp ved en naturkatastrofe, skolegang og mad i flygtningelejre, bekæmpelse af mobning eller ferielejre for de dårligst stillede børn i Danmark. Her kan du læse om nogle af de områder rundt om i verden, hvor der er stort behov for hjælp netop nu.

Flest penge til de dårligst stillede børn

Læs mere

For hver krone vi får, går 86 øre til at give børn et bedre liv. Hver år hjælper vi millioner af børn i Danmark og i mere end 120 lande.

YEMENS BØRN HAR BRUG FOR HJÆLP

Læs mere

Zuhoor er et år gammel. Hun leger med sin dukke. Men hun kan kun holde på den med venstre hånd. På højre hånd har hun ikke andet end tommelfingeren tilbage.

Hjælp til millioner af syriske børn

Læs mere

Når du samler ind til Red Barnets landsindsamling, støtter du samtidig Syriens børn. Du er med til at give dem håb om en bedre fremtid. Siden krigen brød ud, har Red Barnet hjulpet over 3 millioner mennesker i Syrien, heraf knap 2 millioner børn. En af dem er Leila.

Katastrofe i katastrofen

Læs mere

I Cox’s Bazar i Bangladesh risikerer hundrede tusinder af stærkt traumatiserede rohingya-børn nu oversvømmelser og livstruende sygdomme på grund af den kommende monsun.

Sult truer Somalia og Somaliland

Læs mere

Der er overhængende fare for, at Somalia og Somaliland rammes af en sultkatastrofe inden for de næste par måneder. Sidste år lykkedes det at afværge en katastrofe, fordi det internationale samfund trådte til med støtte til de sultramte familier, men der er brug for meget mere hjælp i år.

Sidste år samlede vi 8,7 millioner kroner ind.
Se her hvordan vi brugte pengene i 2017

Hver time og hver krone tæller!

For det barn, der sulter og er ved at tabe kampen mod underernæring. For det barn, der er fanget i murbrokkerne, dér hvor jordskælvet har ramt. For det barn, der bliver mobbet i skolen og langsomt mister troen på sig selv. For det barn, der bliver krænket, og desperat har brug for, at overgrebene stopper. For det barn, der flygter fra bomberne i de voksnes krig.