Kontantløs indsamling

giver flere penge til hjælpearbejdet for børn

Ude på din rute vil der måske være nogle, der kun har kontanter eller ikke ønsker at støtte med MobilePay. Her er hvad du kan svare, når du bliver spurgt hvorfor du som indsamler for Red Barnet ikke tager imod kontanter. Du kan også se vores video nedenfor.

  1. Indsamlingen er kontantløs, fordi det giver flere penge til hjælpearbejdet for børn.

  2. Alle indsamlerne sparer turen ned til banken for at aflevere pengene efter indsamlingen - og derfor kan flere indsamlere nå hele ruten og dermed samle mere ind.

  3. Mere end 90 % af danskerne har MobilePay, og der er færre der har kontanter. Erfaringen fra de sidste tre års kontantløse indsamlinger er, at der bliver indsamlet mere pr. indsamler.

  4. Red Barnet mindsker administrationsomkostninger ved ikke at skulle sørge for modtagelse, optælling og håndtering af kontanter.

  5. De op mod 800 frivillige, der ellers skulle stå lokalt for at modtage fyldte indsamlingsbøtter, kan nu i stedet samle ind. Det giver også flere penge til hjælpearbejdet.

  6. Det er nemmere for småbørnsfamilier, når de ikke skal bruge tid efter indsamlingen på at cykle ned og aflevere kontanter. Og for børn og unge er det helt naturligt ikke at tage imod kontanter.

  7. Folk i døren giver typisk større beløb via MobilePay end de ellers havde givet kontant.

Så selv om du enkelte steder er nødt til at sige pænt nej tak til kontanter, giver det samlet set flere penge til hjælpearbejdet for børn, når indsamlingen er kontantløs. 

Endnu en gang tusind tak fordi du samler ind.

Meld dig som indsamler nu

Vær første søndag i september, når vi samler penge ind til udsatte børn og unge i Danmark og resten af verden.

Vælg din rute nu

Værd at vide som indsamler

Vi har samlet svar på de spørgsmål, du måtte have som indsamler. Vi har også lavet en lille video, der forklarer hvor let det er at være indsamler.

Værd at vide som indsamler

Har du spørgsmål

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Ring til os på tlf. 3524 8500 eller skriv til landsindsamling@redbarnet.dk.