Efterskoler gør en forskel
for udsatte børn

Louise Dyring Mbae

Du kan engagere dine elever i Red Barnets sag

Vil du engagere dine elever i Red Barnets sag og gøre dem klogere på livsvilkårene for de dårligst stillede børn i Danmark og resten af verden?

Søndag den 3. september samler tusindvis af danskere ind ved Red Barnets landsindsamling. Dine elever kan være med! Det kan være en god og anderledes måde at møde lokalsamfundet på i starten af skoleåret.

Efterskoler, som melder sig til Red Barnets landsindsamling, får tilsendt et inspirationskatalog med forskellige engagerende undervisningsforløb om Red Barnets mærkesager. Temaerne er bl.a. børn i katastrofer, vold og overgreb, fattige børn i Danmark og unges rettigheder.

Du kan finde alle Red Barnets undervisningsmaterialer på Red Barnets skolesite.

I inspirationskataloget er der også eksempler på, hvordan andre efterskoler har samlet ind til de dårligst stillede børn. Det kan foregå på et hav af måder – for eksempel dør til dør, ved kagesalg, kunstauktion eller Venskabsløbet, som er et aktivt velgørenhedsløb med fællesskabet i centrum. 

I gennemsnit samles der 1000 kroner ind pr. bøtte på en 3-timers rute. For de 1000 kroner kan Red Barnet hjælpe på følgende måde: 

 For 1000 kr. kan Red Barnet komme langt.

Hvis I vil tilmelde jer før den 1. maj eller har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på landsindsamling@redbarnet.dk eller på telefon 2134 3141.Tilmeld dig som indsamler

Har du lyst til at bruge tre timer på at samle ind søndag den 3. september og være med til at hjælpe udsatte børn? Du kan vælge din egen rute og tilmelde dig som indsamler.

Bliv indsamler

Kontakt

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Ring til os på tlf. 2134 3141 eller skriv til landsindsamling@redbarnet.dk

Åbningstider:
Mandag kl. 10-19
Tirsdag-onsdag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-19 
Fredag kl. 10-15