Må vi følge dig på dagen?

Så hjælper du os med at skaffe flere indsamlere næste år

Først og fremmest tak fordi du samler ind i år. Vi samler ind igen søndag d. 3. september 2023 - og for at kunne skabe synlighed om indsamlingen, vil vi meget gerne have samlet en masse gode billeder og videoklip af glade indsamlere og børn, der hjælper andre børn, ude fra ruterne. Billederne skal vise, at det er en god, sjov, fælles oplevelse at samle ind - og dermed motivere og inspirere andre til at samle ind.

Sådan kan du hjælpe os

  1. Selv tage billeder: Du kan selv tage billeder eller video ude fra ruten. Del dine billeder med os på Facebook eller Instagram med #RedBarnet eller send dem til kommunikationskonsulent Sofie Maegaard Astrup (sma@redbarnet.dk).

  2. Følges af vores fotograf: Hvis du bor i Storkøbenhavn, kan vores fotograf måske komme og følge dig og din familie, mens I samler ind. Skriv til kommunikationskonsulent Sofie Maegaard Astrup (sma@redbarnet.dk), hvis det er noget for jer.

Hvad skal billederne bruges til?

Vi vil gerne bruge billederne til to ting.

  1. At sige tak til alle, der har støttet årets indsamling: Det kan fx være med opslag på vores facebook-side.

  2. At rekruttere indsamlere til næste års indsamling: Den bedste måde at hverve indsamlere på er at vise andre billeder at indsamlere - for at inspirere og motivere andre til at melde sig. I månederne op til indsamlingen annoncerer vi derfor på bl.a. Facebook i store og små byer over hele landet efter indsamlere. Se eksempler på billeder fra årets kampagne nedenfor.

Du bestemmer 100% hvad billederne skal bruges til

Uanset hvad bruger vi naturligvis ikke dine billeder uden dit skriftlige samtykke - og du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Skriv eller ring til Sofie Maegaard Astrup (sma@redbarnet.dk), hvis det er noget du kunne overveje.

På forhånd tak - både fordi du samler ind og fordi du vil hjælpe os med næste års kampagne