En god oplevelse til familien

- og 2.800 kr. til Red Barnet

Ved Red Barnets landsindsamling sidste år gik Familien Bolund ikke bare en rute med deres to drenge på 5 og 8 år. Med mor Anneli i spidsen samlede de også ind online, så familie og venner, der ikke boede på ruten, kunne støtte drengenes indsats. Det gav en god oplevelse til familien og hele 2.800 kr. til Red Barnet.

 

- Det var meget nemt at oprette indsamlingen og dele den på Facebook, så jeg kan kun opfordre andre til det samme, fortæller Anneli Bolund. Familiens onlineindsamling gav i alt 1.200 kr. på dagen ud over de knap 1.600 kr. som familien på fire samlede ind ude på ruten.

- Vi fandt et billede af vores familie og delte indsamlingen på Facebook, og brugte vist standardteksten fra Red Barnet. Ellers gjorde vi ikke andet, men fik bidrag fra venner og bekendte, også fra nogle vi ikke har snakket med længe, så det var rigtigt hyggeligt.

- Mine forældre er ikke på Facebook, men da jeg var sikker på, at de gerne ville bidrage, sendte vi linket til vores indsamling til dem på e-mail. De var vores bedste bidragsydere.

Og også ude på ruten oplevede familien, at der blev spyttet godt i kassen.

- Vi snakkede en del med vores drenge om, at vi skulle hjælpe børn i Danmark og udlandet, som har det svært og ikke er lige så heldige som os. Den var de med på. Det gik faktisk også lettest at samle ind når drengene var med, og de fleste var søde til at bidrage.

- Men efter en stor del af ruten var drengene trætte, og så hentede mormor dem, mens min mand og jeg fortsatte det sidste stykke selv. Og jeg må sige, at jeg også var pænt træt i benene efterfølgende.

Se familien Bolunds indsamling her

5 tips, hvis du også vil samle mere ind online

Når du tager en rute og tilmelder dig som indsamler, opretter vi i år helt automatisk en online indsamling, der tæller med i dit samlede rute-beløb på dagen. Her er 5 tips til, hvordan du gør det sjovt at samle ind online.

Tip #1. Sæt et billede på din online-indsamling
Hvis du sætter et godt billede på din online indsamling, er der flere der ser, når du deler den på fx Facebook. Der er et link til din online indsamling i den bekræftelsesmail du får, når du tilmelder dig.

Tip #2. Sæt noget på spil
Det er sjovere at støtte din indsamling, hvis du sætter noget på spil. Du kan fx bage kage til alle, der støtter eller love at lægge et sjovt billede af dig selv op på Facebook hvis du runder 1.000 kr.

Tip #3. Del din indsamling flere gange på fx Facebook
I de nyhedsbreve du får, efter du har meldt dig som indsamler, vil der være forslag til en tekst, du kan dele. Ellers er her en tekst.

Kære venner, familie, kolleger og naboer. Red Barnet har landsindsamling søndag d. 5. september, og jeg samler ind. Da jeg ikke kommer forbi jer alle på min rute, kan I gøre mig en kæmpe tjeneste ved at give et bidrag i min digitale indsamlingsbøtte her. Dit bidrag - stort som småt - vil blive værdsat af både mig, Red Barnet og de børn, der har mest brug for en voksens hjælp. For Red Barnet mangler penge for at nå ud til alle de børn, hvis liv er knust af corona-pandemien. Støt min personlige indsamling her – det tæller med i mit samlede resultat ude på ruten d. 5. september. (Husk at indsætte linket til din indsamling)

Tip #4. Tag et billede og lav et opslag ude fra ruten
Tag et sjovt billede ude fra ruten og brug det som anledning til at bede venner og familie om at støtte op. Her er en ide til en tekst:

Så er vi i gang ude på ruten for Red Barnet i dag. Kommer der ikke en indsamler forbi dig i dag, så kan du i stedet støtte min indsamling her – og dit bidrag tæller med i mit samlede resultat i dag. (Husk at indsætte linket til din indsamling)

Tip #5. Sig tak
Sig tak og ros venner, familie, naboer og kolleger, som støtter din indsamling.

Det samler vi ind til

Corona-pandemien har katastrofale konsekvenser for børns adgang til mad og sundhedsydelser og for deres sikkerhed og skolegang.

Når du samler ind, går du forrest for verdens udsatte børn

Vores arbejde

Meld dig som indsamler her

Vær med til vores landsindsamling søndag d. 5 september 2021, når vi samler penge ind til udsatte børn og unge i Danmark og resten af verden.

Bliv indsamler

Værd at vide som indsamler

Vi har samlet svarene på flere af de mest stillede spørgsmål, du måtte have som indsamler.

Værd at vide som indsamler