Vi kæmper for at give børn
bedst mulig beskyttelse

under krige og konflikter som denne

Vi kæmper for at give børn bedst mulig beskyttelse under krige og konflikter som denne

Giv et bidrag i dag, og støt børn i AKUT nød!

FOTO: MAHMUD HAMS/AFP via Getty Images

Siden den 10. maj har det ene angreb afløst det andet i Gaza. Indtil videre er 66 børn blevet dræbt. Familier fortæller, at de ligger vågne om natten og frygter for deres liv.

Børn i Gaza har akut brug for hjælp! Siden den 10. maj har massive bombardementer fundet sted i Gaza, og 66 børn er blevet dræbt.

Vi kæmper dag og nat for at give børn bedst mulig beskyttelse under krige og konflikter som denne. For børn skal ikke dø i de voksnes krige, og intet barn skal frygte luftangreb og sirener eller blive vækket om natten til lyden af granater.

STØT UDSATTE BØRN 

Siden 1953 har Red Barnet været til stede i Gazastriben og Vestbredden, hvor vi arbejder for at sikre børns rettigheder. Vi hjælper børn og familier, som har mistet deres hjem, med at få opfyldt deres basale behov. Vi sørger for køkkenudstyr, så familierne kan lave mad, og tæpper, så de kan holde sig varme om natten. Over weekenden vil vi opsætte 500 vandtanke, som skal sikre vandforsyning til de mest udsatte børn og deres familier, imens ødelagte vandforsyninger bliver repareret. Endelig vil vi uddele kasser med legetøj og kreativt materiale til fordrevne familier og lokale organisationer, så børnene kan komme i gang med at lege og være sammen med hinanden igen, for at hjælpe dem tilbage til noget, der minder om normalitet. 

Børn i Gaza har brug for din hjælp. Støt vores arbejde for at hjælpe børn i konflikter – du kan gøre en forskel.