Jordskælv i Indonesien

Støt nu og red børns liv

Jordskælv i Indonesien Støt nu og red børns liv

Hjælp Indonesiens børn

Så langt rækker din støtte på 392 kr.

  • icon
    Hygiejnekit
    For 392 kr. kan vi sikre et hygiejnekit til 4 familier
AKUT! En dødbringende tsunami har ramt Indonesien. Mindst 1400 er omkommet i vandmasserne, heriblandt flere børn.

Meterhøje bølger er væltet ind over øen Sulawesi og har spredt død, ødelæggelse og panik! Huse, hospitaler og infrastruktur er kollapset, og strømmen er afbrudt i flere områder. 

Hundredtusinder af børn er blevet berørt. Og desværre vil dødstallet sandsynligvis stige voldsomt i takt med, at vi får overblik over katastrofens omfang. Situationen er lige nu kaotisk, og kommunikationslinjerne er nede.

Men vi frygter det værste.

Red Barnet er til stede og arbejder på højtryk for at hjælpe. Derfor har vi brug for din støtte! Dit bidrag kan være afgørende for, at vi kan nå frem til børnene og hjælpe dem bedst muligt med shelters, sundhedspakker, børnebeskyttede områder og midlertidige skoler.

SMS KATASTROFE til 1220 og støt vores arbejde. Det koster 150 kr.

Børn er de mest sårbare, når katastrofen rammer. Vi redder og hjælper børn i nødsituationer og sikrer, at de er i sikkerhed i den svære tid. Men vores arbejde er kun muligt med din hjælp!

Forberedt til nødsituationer

Naturkatastrofer kan forekomme alle steder og rammer tilfældige. Selvom oversvømmelser, cykloner, jordskælv og orkaner rammer tilfældige, er det oftest de fattigste som er de mest berørte. Nødsituationer skaber frygt og traumer hos børn og påvirker deres mentale helbred.

I Indonesien er familier i en permanent risiko for at være ofre for jordskælv, brande, tsunami og oversvømmelser.

Dét at være forberedt på katastrofer er en meget vigtig del af Red Barnets arbejde. Vi står klar, hvis en naturkatastrofe rammer. Vi koordinerer responsplaner med regeringerne og lokalsamfundet i de udsatte lande. Dette gør vi for at forberede civilsamfundet. Ved at være forberedt sikrer vi, at vi kan træde til de første dage med mere fleksibilitet. Dermed kan vi redde flere liv og reducere børnenes traumer.

SMS KATASTORFE til 1220 og støt vores arbejde. Det koster 150 kr.

 


Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

 tlf. 40935


Støt på SMS

Støt med SMS

SMS KATASTROFE til 1220 - støt med 150 kr.