Giv gadebørn som Emon

chancen for en fremtid

Giv gadebørn som Emon chancen for en fremtid

Du kan hjælpe i dag

Så langt rækker din støtte på 192 kr.

  • icon
    Husly
    Du giver et barn som Emon husly på et beskyttet herberg.

Hjælp børn som Emon væk fra gaden

Emon er gadebarn. Han bor og lever – eller i hvert fald overlever – i Bangladeshs gader.

Når mørket falder på, bliver livet for børn som Emon farligt. Rigtig farligt. Han stak af hjemmefra, da han var meget lille. Emons familie slog ham, og volden drev ham på flugt. Han er nu 11 år.

I Bangladesh’s hovedstad, Dhaka, sover omkring 240.000 børn på gaden. Mange er under 10 år.

Gadebørn i Bangladesh

Din hjælp er afgørende  

Børn, der som Emon lever på gaden, er alene, udsatte og bange. Hver gang solen går ned, stiger risikoen for, at de kommer alvorligt til skade. Efter mørkets frembrud forsøger bander at rekruttere børnene. Voksne, der vil misbruge børnene seksuelt, lover dem ly og mad. Menneskehandlere tvinger både drenge og piger ind i farligt arbejde og prostitution. Alt sammen farer, som intet barn nogensinde skulle udsættes for

Du kan hjælpe børn som Emon væk fra gaden og give dem en fremtid.

SMS BARN til 1912 nu og giv børn som Emon et trygt sted at sove. Det koster 50 kr.

Du kan også vælge at støtte med et fast månedligt beløb. Så hjælper du ikke kun med en seng her og nu, men sikrer varig hjælp og uddannelse, så børnene kan skabe sig en fremtid.

Vores herberger for børnene er åbne døgnet rundt. Med din hjælp giver vi dem en seng at sove i, og vi sørger for mad og tøj.

Når børnene ankommer til vores sikre børneherberger, vurderes deres fysiske og psykiske helbred, og de bliver tilbudt skolegang.

 

86 øre af hver krone går til børnene

Vi er stolte af at kunne sige, at hele 86 % af din støtte går direkte til arbejdet for børn. Din støtte er fradragsberettiget og du kan altid opsige din aftale med Red Barnet. ​