Hvad er en chatrådgivning?

Chatrådgivning

Mange børn og unge foretrækker rådgivning via chat. I Børns Vilkår og Cyberhus har rådgiverne god viden om børn og unges hverdagsliv med medier.

SletDet (Red Barnet)

Børn og unge kan også stille spørgsmål om problemer i onlinelivet til Red Barnets chat, som hedder SletDet. SletDet tilbyder gratis og fortrolig chatrådgivning for børn og unge, der har oplevet noget ubehageligt på nettet, eks. ufrivillig deling af intime billeder eller seksuel mobning.  

BørneTelefonen (Børns Vilkår)

BørneTelefonens er en anonym chatrådgivning, der henvender sig til børn og unge, som ønsker at tale med en voksen. Man kan henvende sig med både store og små problematikker. På BørneTelefonens hjemmeside kan du se deres åbningstider. 

Cyberhus

Cyperhus er en hjemmeside for børn og unge – en slags klubhus på nettet. Cyperhus tilbyder anonym chatrådgivning for børn og unge, hvor man kan tale med en voksen eller unge i samme situation om stort og småt. Cyperhus' hjemmeside kan du se deres åbningstider.

Girl Talk

Chatten og rådgivningen Girl Talk henvender sig til unge piger mellem 12-24 år, der har brug for en at tale med om alt, der vedrører sig deres liv. Det kan for eksempel være konflikter, netadfærd eller kæresteproblemer. Girl Talks hjemmeside kan du se deres åbningstider.