Børn bliver ved med at drømme

takket være dig

2021 var endnu et år med udfordringer for udsatte børn i Danmark og i resten af verden. Takket være dig kunne vi stå sammen for at styrke dem. 

Videoen herunder fortæller, hvordan du i det forgangne år var med til at skabe positive forandringer for tusindvis af børn som Lara, Carlos, Edith og mange flere. 

 

Vi stod klar, da naturkatastrofer indtraf, da børn måtte forlade deres hjem på grund af krige og konflikter, og da coronapandemien fastholdt sit ødelæggende greb om børnenes hverdag. 

I Syrien har vi blandt andet hjulpet over seks millioner syriske flygtninge med mad, medicin og varmt tøj. I Afrika har vi hjulpet over tre millioner børn med at fortsætte deres skolegang, selvom deres skole var lukket ned. Og herhjemme i Danmark har vi sendt omkring 1.200 børn på ferielejr, så de fik mindeværdige oplevelser, de ellers ikke ville have fået. 

  
Som du kan se, kom vi takket være dig, langt rundt i Danmark og i resten af verden for at nå børnene, da de havde allermest brug for det i 2021Men vi stopper ikke her. Og vi håber, at du vil fortsætte med at skabe positive forandringer sammen med os i 2022. 

Rigtig godt nytår.