Tak for hjælpen i 2020!

Du, som støtter, var med til at hjælpe

børnene gennem et særdeles hårdt år.

Tak for hjælpen i 2020! Du, som støtter, var med til at hjælpe børnene gennem et særdeles hårdt år.

Hjælp både akut og langsigtet med at sikre udsatte børn en bedre fremtid.

For 178 kr. kan vi give mad til en familie på 7 i en måned

icon

Året, der er gået, var ikke et nemt år for verdens udsatte piger og drenge. 

Corona-pandemien gjorde de store udfordringer, børnene i forvejen står overfor, langt værre. Men bidrag fra vores støtter og frivillige ildsjæle var med til at hjælpe børnene igennem.  

Sådan har du, som støtter, været med til at gøre en forskel i 2020  

Således kunne vi eksempelvis hjælpe børn under vulkanudbruddet på Filippinerne d. 13. januar 2020. Eller give børnefamilier penge til mad, da klimakrisen skabte mangel på fødevarer i Zimbabwe. 
På den måde har du, som støtter, været der for børnene gennem det forgangne år – både ude i verden og herhjemme. Det var blandt andet takket være Red Barnets bidragsydere, at vi kunne sende rekordmange børn på ferielejre rundt omkring i Danmark denne sommer.

Under den globale corona-krise var støtte og opbakning fra helt almindelige danskere også afgørende. Med deres hjælp var vi til stede i 87 lande og nåede flere end 9 millioner mennesker med oplysning om hygiejne og gode vaner, uddeling af håndsprit og sikkerhedsudstyr samt støtte til børns mentale helbred under de lange perioder med lockdown og isolation. I Danmark uddelte vi blandt andet 750 hjælpe- og aktivitets-pakker som en håndsrækning til udsatte børnefamilier, der var isoleret i hjemmet. 

Desværre er der fortsat hårdt brug for vores hjælp.

Både den akutte og den langsigtede. I fællesskab kan vi sikre, at børn går fra at overleve i dag – til selv at kunne skabe positiv og varig forandring i fremtiden.

Tak til alle, som støtter børnene, for året, der er gået – og tak for den fortsatte støtte!