Ebola-epidemi i Afrika!

Støt kampen mod den livsfarlige sygdom

Ebola-epidemi i Afrika! Støt kampen mod den livsfarlige sygdom

Dit bidrag kan hjælpe børn, der har mistet alt

Så langt rækker et bidrag på 168 kr.

 • icon
  Hygiejnekit
  2 stk. hygiejnesæt, der bruges i behandlingen af ebola

240 børn er døde i ebola-udbrud i DR Congo. Nu hærges også nabolandet Uganda. En femårig dreng er første dødsoffer. Du kan hjælpe børnene i kampen mod den livsfarlige sygdom.

Det ved vi om situationen netop nu:

 • Femårig dreng er blevet første dødsoffer for en række nye udbrud af ebola i Uganda. Drengen blev diagnosticeret, efter han begyndte at hoste blod, men lægerne kunne desværre ikke redde ham.
 • 240 børn er foreløbigt døde i ebola-udbrud i DR Congo. Det er det næststørste udbrud i historien. 70.000 børn er i smittefare.
 • Dødeligheden ved ebola er i gennemsnit 50 procent

Red Barnet har med øjeblikkelig virkning skruet op for vores indsats for at stoppe ebola i landene i det centrale Afrika. Sygdommen spreder sig med lynets hast og har en dødelighed på gennemsnitligt 50 procent. I DR Congo er 70.000 børn i smittefare. De børn, der overlever, ser forældre dø og udstødes af lokalsamfund.

Vi kæmper, alt hvad vi kan for at inddæmme smitten. Men kampen er et kapløb mod tiden, og vi har brug for al den støtte, vi kan få!

Vær med til at bekæmpe ebola! Send et valgfrit beløb til MobilePay nr. 40935 For 84 kroner kan vi fx købe et hygiejnesæt, der bruges i behandlingen mod ebola.

" class="video-module" data-video="">

Sådan bekæmper vi sammen ebola

Red Barnet er til stede og arbejder på højtryk for at hjælpe børnene. Din støtte spiller en afgørende rolle for, at vi bl.a. kan:

 • Opbygge kapaciteten på lokale sundhedsklinikker, så de bliver bedre i stand til at identificerer sygdommen og stoppe smitten
 • Undervise sundhedspersonale i at spotte ebola-tilfælde tidligt og henvise smitteramte til de rette klinikker
 • Tage ud på skoler og i lokalsamfund for at oplyse om ebola, behandling, symptomer og muligheden for at undgå smitte