Du kan give børn på flugt

en bedre fremtid

Giv et bidrag nu
Du kan hjælpe børn fra at drukne i Middelhavet
Du kan hjælpe børn fra at drukne i Midelhavet

Så langt rækker din støtte på 200 kr.

  • icon
    Husly
    Presenning som midlertidig beskyttelse for en familie

Værste humanitære krise siden 2. verdenskrig

Flere mennesker flygter fra krig og forfølgelse end nogensinde i historien, og de fleste er fra Syrien. Mere end halvdelen af ​​flygtningene er børn. 

Du kan gøre en forskel for børn på flugt. Din støtte giver bl.a. børnene mad, varmt tøj og et trygt sted at sove. Du beskytter også børn mod udnyttelse og forbedrer kvaliteten af sundhedsplejen samt adgangen til uddannelse.

Børn på flugt

Du kan hjælpe børn som Aya

Lille Aya er 2 år og kender kun til et liv med krig. Ayas familie flygtede ud af Syrien da krigen brød ud og har levet som flygtninge i Libanon lige siden. Men livet som flygtning er et hårdt børneliv. Familier lever i usikkerhed og ved ikke, hvornår de kan vende hjem eller hvor det næste måltid skal komme fra.

Aya blev alvorligt syg af at drikke vandet i den landsby, hun bor i. Det var beskidt og fyldt med bakterier, men det var det eneste vand der var. Nu har Red Barnet bl.a. sikret rent vand til landsbyen. Du kan redde børn som Aya. Støt fast og red børns liv hver dag eller giv et enkelt bidrag. TAK!

Sådan kæmper vi for børnene

Vi er til stede i konflikter og naturkatastrofer og støtter børn og familier på deres flugt. Vi uddeler mad, vand og medicin i lejrene i nærområderne. Vi sørger for varmt tøj, tag over hovedet og opretter børnevenlige områder, hvor børnene får mulighed for at lege og lære. Børn på flugt har ret til et trygt børneliv - det kan du hjælpe med at give dem.

86% går til børnene

For hver krone, du giver, går hele 86 øre til arbejdet for børn. Din faste støtte er fradragsberettiget og du kan altid opsige din aftale med Red Barnet. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice på redbarnet@redbarnet.dk.