Du kan give børn på flugt
en bedre fremtid

Du kan hjælpe børn, der ligesom Aya lever som flygtning.

Støt nu

Så langt rækker din støtte på 200 kr.

  • icon
    Husly
    Presenning som midlertidig beskyttelse for en familie

To år og på flugt fra Syrien

Hver time flygter 135 børn ud af Syrien. Aya er et af de børn. Hun er 2 år og kender kun til et liv med krig. Ayas familie flygtede ud af Syrien da krigen brød ud og har levet som flygtninge i Libanon lige siden. Men livet som flygtning er et hårdt børneliv. Familier lever i usikkerhed og ved ikke, hvornår de kan vende hjem – eller hvor det næste måltid skal komme fra.

Børn på flugt

Du kan hjælpe børn som Aya

Lille Aya blev alvorligt syg af at drikke vandet i den landsby, hun bor i, da vandet var beskidt og fyldt med bakterier. Men det var det eneste vand der var. Nu har Red Barnet bl.a. sikret rent vand til landsbyen. Du kan redde børn som Aya ved at støtte Red Barnets arbejde. Støt fast og red børns liv hver dag eller giv et enkelt bidrag.

Støt Børn på flugt

 

Sådan kæmper vi for børnene

Vi er til stede i konflikter og naturkatastrofer og støtter børn og familier på deres flugt. Vi uddeler mad, vand og medicin i lejrene i nærområderne. Vi sørger for varmt tøj, tag over hovedet og opretter børnevenlige områder, hvor børnene får mulighed for at lege og lære. Børn på flugt har ret til et trygt børneliv - det kan du hjælpe med at give dem.

 

86% går til børnene

For hver krone, du giver, går hele 86 øre til arbejdet for børn. Din faste støtte er fradragsberettiget og du kan altid opsige din aftale med Red Barnet. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice på redbarnet@redbarnet.dk.

 

Støt børn på flugt