Hjælp Aleppos børn

Hjælp Aleppos børn
I de voksnes krig, er det børnene, der lider.

Så langt rækker din støtte for 200 kr.

  • icon
    Mad
    Ernæringsrig mad til en familie i 2 uger
I de voksnes krig, er det børnene, der lider. Ingen børn skal opleve, hvad Aleppos børn oplever lige nu. Børn flygter, børn bliver gjort forældreløse, og børn dør.

Vi står klar med hjælp til de børn og familier, der flygter ud af Aleppo. Mange er sårede og har akut brug for behandling. Vi uddeler akut nødhjælp i form af mad, medicin og varme til forkomne flygtningebørn. Lige nu har børnene ingen fremtid. Det skal vi lave om på. Du kan hjælpe Aleppos børn.


VI HJÆLPER FLYGTNINGE FRA ALEPPO

Lige nu er op imod 500 uledsagede børn ved at blive evakueret fra Aleppo og Red Barnet er i gang med at gøre klar til at modtage dem så de kan få et trygt sted at være og adgang til lægehjælp.

 Der er fortsat tusindevis af børn i Aleppo. Mange nyfødte og mange der er blevet forældreløse under krigen. Det er frostgrader i Aleppo nu, og de fryser. 

Vi har tidligere modtaget denne lydfil fra en desperat og bange mand i Aleppo. Det er voldsomt at lytte til. Vi ved ikke, hvor han er nu, men vi håber han er kommet ud af byen med livet i behold.

 Når krigen hærger er det først og fremmest vigtigt at sikre børn tryghed og sikkerhed. Dernæst skal vi sikre dem stabilitet og en god fremtid. Derfor er det så vigtigt, at børn på flugt har mulighed for at komme i skole og mulighed for at lege. Dette billede er fra en skole i Aleppo som er støttet af Red Barnet. Både i Syrien og i flygtningelejrene sikrer vi skolegang til børn på flugt.

Hjælp Aleppos børn

 "Børn og voksne er fanget i en humanitær skruestik: Hvis de bliver, dør de. Og hvis de flygter, er de heller ikke meget bedre stillet. Med de ting, der sker, kan man frygte for endnu flere nedslagtninger og tortureringer."

Jonas Keiding Lindholm, generalsekretær, Red Barnet

Sådan bruger vi pengene

Sådan bruger vi pengene