Afghanistan ramt af voldsom kulde

14 mio børn risikerer at sulte denne vinter

Afghanistan ramt af voldsom kulde 14 mio børn risikerer at sulte denne vinter

Vi står klar til at hjælpe, men har brug for din opbakning. Støt i dag.
STØT BØRN I KRIG OG KONFLIKT

For 389 kr. kan vi give en familie mad til to uger, tæpper og materialer til at sikre husly samt vacciner.

Vores arbejde for Afghanistans børn fortsætter. Men vi har brug for din støtte

Situationen i Afghanistan udvikler sig dag for dag til det værre. Landet som lige nu er hårdt ramt af voldsom vinterkulde, står samtidig over for sin værste sultkrise nogensinde. Siden Afghanistans tidligere regering faldt i august 2021, er antallet af afghanske børn, som ikke får nok at spise, steget med 3,3 millioner, og denne vinter risikerer op til 14 millioner børn at blive ramt af livstruende niveauer af sult. 

 Mere end halvdelen af ​​den afghanske befolkning tyer til drastiske beslutninger – heriblandt desperate forældre, som ikke ser nogen anden udvej end at sælge deres søn eller datter for at kunne brødføde deres andre børn.   

Vi står klar til at hjælpe, men har brug for din opbakning. Støt i dag.
STØT BØRN I KRIG OG KONFLIKT

For 389 kr. kan vi give en familie mad til to uger, tæpper og materialer til at sikre husly under en katastrofe samt vacciner.

 

Dit bidrag kan være med til at sikre livreddende behandling, mad og vand, uddannelse, husly, psykologisk førstehjælp og beskyttelse til børn, som er ramt af krig og konflikt. Støt i dag.

Red Barnet er til stede i Afghanistan, hvor vi blandt andet giver familier akut mad, amme- og ernæringsrådgivning, hygiejnesæt, tæpper og varmt tøj for at hjælpe befolkningen med at komme igennem den barske vinter.  

I 2020 nåede vi ud til over 1,6 millioner børn og familier i Afghanistan med blandt andet sundhedsydelser, uddannelse og beskyttelse. Vi fortsætter vores arbejde i landet - præcis som vi har gjort det i over 40 år. 

Læs mere om vores arbejde i Afghanistan her.