KRISEN I AFGHANISTAN

TRUER BØRNS RETTIGHEDER

KRISEN I AFGHANISTAN TRUER BØRNS RETTIGHEDER

Støt børn i krig og konflikt

314 kr. svarer til, at vi kan dække behovet for livreddende behandling til et underernæret barn fra start til slut

Vores arbejde for Afghanistans børn fortsætter. Men vi har brug for din støtte


Lige nu ser vi situationen i Afghanistan udvikle sig dag for dag. Over fire millioner børn og deres familier er blevet tvunget til at forlade deres hjem på grund af kampe og konflikter. Samtidig er en alvorlig sultkrise i fuld gang, da landet lige nu er ramt af den anden tørke på bare fire år. 14 millioner mennesker ved ikke, hvor det næste måltid skal komme fra. Børn risikerer at stå uden beskyttelse, mad, uddannelse og husly – og det er alt sammen noget, som ethvert barn har krav på.

Dit bidrag kan være med til at sikre livreddende behandling, mad og vand, uddannelse, husly, psykologisk førstehjælp og beskyttelse til børn, som er ramt af krig og konflikt. Støt i dag.

Mange ting er uvisse, men én ting er sikker: alle børn har ret til at trives, blive beskyttet og have en tryg barndom. Netop nu sikrer vores mobile sundhedsteam i Kandahar livreddende behandling til børn og deres familier i provinsen. Siden starten af året har vi nået over 146.000 mennesker i Kandahar, heraf flere end 35.000 børn.

I 2020 nåede vi ud til over 1,6 millioner børn og familier i Afghanistan med blandt andet sundhedsydelser, uddannelse og beskyttelse. Og vi stopper ikke her. 

Læs mere om vores arbejde i Afghanistan her.