Sådan kan din virksomhed støtte

Virksomheder

Sådan kan din virksomhed støtte

Foto: Save the Children
Din virksomhed kan gøre en forskel for verdens børn
Det kræver ikke nødvendigvis nogen stor indsats fra din virksomhed at hjælpe de mest udsatte børn i verden. Et lille bidrag kan gøre en stor forskel i et barns liv.

Men også længere og mere strategisk samarbejde kan både komme børnene og din virksomhed til gavn.

I Red Barnet lægger vi stor vægt på at udvikle samarbejder, hvor både din virksomhed og vi kan få optimalt udbytte ved at fokusere på områder, hvor vi har en fælles dagsorden, og hvor vi kan bruge hinandens kompetencer bedst muligt.

Herunder kan du læse mere om, hvordan du kan støtte os – men du er også velkommen til at kontakte os og høre mere om mulighederne for din virksomhed.

Få eventuelt også inspiration fra andre virksomhedssamarbejder.  Giv et bidrag
Selv små donationer rækker langt i kampen for børns ret til et godt liv.

I boksen til højre kan du støtte os med et enkelt bidrag, der går til vores arbejde med at hjælpe udsatte børn i hele verden med både akut hjælp og langsigtet bistand.

Alle bidrag over kr. 2.000 modtager et diplom.Bliv erhvervsmedlem
Som erhvervsmedlem støtter I Red Barnet med minimum 2.000 kroner årligt plus moms. Når Red Barnet har godkendt dit medlemskab, modtager din virksomhed vores erhvervsdiplom og webbanner, som I kan bruge på jeres hjemmeside, i jeres e-mail-signaturer, på præsentationer og lignende. 

Derudover får I vores medlemsblad, Red Barnet Nyt, tilsendt fem gange årligt. Pengene fra vores erhvervsmedlemskaber går til vores arbejde for udsatte børn både herhjemme og ude i verden.

Bliv erhvervsmedlem hos Red BarnetBliv produktpartner 
Hvis din virksomhed har et specifikt produkt, som kan gavne Red Barnets arbejde, kan I blive produktpartnere.

Det kan for eksempel ske ved, at I sælger et produkt, hvor hele eller dele af overskuddet går til vores arbejde. Gennem produktsamarbejdet får I mulighed for at markedsføre jeres støtte.

Din virksomhed får Red Barnets logo til brug i aftalte salgsaktiviteter og skal minimum bidrage til Red Barnets arbejde med 100.000 kr. plus moms samt en procentdel af produktsalget.

Har du en god idé til et produktpartnerskab, er du meget velkommen til at kontakte os.Bliv erhvervspartner
Vores erhvervspartnere er virksomheder, som støtter os på flere forskellige måder – ofte skræddersyet efter deres behov, kompetencer og idéer.

Og mulighederne er mange – fælles markedsførings og salgsaktiviteter, medarbejderarrangementer eller events er blot nogle af dem.

I kan vælge at støtte specifikke projekter, eller at lade os bruge midlerne der, hvor behovet er størst.

Kontakt os, hvis din virksomhed kunne tænke sig at blive erhvervspartner. Samarbejdsaftalen skal mindst bidrage med en værdi på 200.000 kr. plus moms til Red Barnets arbejde.Bliv hovedsponsor
Hovedsponsorer indgår et langvarigt og strategisk samarbejde med Red Barnet og skaber en nær forbindelse til Red Barnet, vores værdier og vores sag.

Hovedsponsorer kan bruge Red Barnets logo i markedsføring og får også deres logo på Red Barnets markedsføringsmateriale.

Medarbejder- og informationsaktiviteter er med til at skabe synlighed og involvering i samarbejdet – både internt og eksternt – og er en naturlig del af den aftale, vi laver med hovedsponsorer.

Hovedsponsoren får også mulighed for at involvere medarbejdernes faglige kompetencer i en god sags tjeneste.

I dag er IKEA, Microsoft og Coop Red Barnets hovedsponsorer, der alle bidrager med en værdi på minimum 1. million kr. til Red Barnets arbejde.

Kontakt os for at høre mere om muligheden for at blive hovedsponsor.
Lad os kontakte dig
Få os til at ringe til dig og fortælle mere om virksomhedssamarbejde.

Se mere

Kontakt os

Vil du høre mere om mulighederne for samarbejde med Red Barnet, er du velkommen til at kontakte vores erhvervsteam:


Mia Vistrup
mv@redbarnet.dk
40 14 00 08

Janne Egelund Schmidt
jes@redbarnet.dk
35 24 85 93
(Større samarbejder)

Camilla Erika Lerberg
CEL@redbarnet.dk 35 24 85 54


Vidste du, at ...

... 18 % af Red Barnets indsamlede midler kommer fra virksomheder?
... din virksomhed med et medlemskab på 2.000 kroner kan sende fem børn i skole i et år?