BØRNS LIV ER I FARE
I GAZASTRIBEN

STØT DE BØRN DER HAR MEST BRUG FOR HJÆLP

Dit bidrag gør en forskel

1060 kroner svarer til, at vi kan give en familie på flugt økonomisk hjælp, så de selv kan sørge for basale fornødenheder til at holde varmen over vinteren i et land som Syrien.
644 kroner svarer til, at vi kan give to familier et babykit hver med blandt andet bleer, vådservietter, sutteflaske, modermælkserstatning og et termometer, så de kan tage sig af deres nyfødte i Gazastriben.
190 kroner svarer til, at vi kan sørge for rent drikkevand i en måned til to skolebørn i et land på Afrikas Horn.
322 kroner svarer til, at vi kan give en familie et babykit med blandt andet bleer, vådservietter, sutteflaske, modermælkserstatning og et termometer, så de kan tage sig af deres nyfødte. i Gazastriben.

SMS "Red" til 1912 (100 kr.)

Nyt fra Red Barnet

Webshop

Dit køb er børnenes fremtid

Når du køber et produkt hos Red Barnet, får du ikke blot en flot gave, men du er også med til at gøre en virkelig og reel forskel for udsatte børn – herhjemme og ude i verden.

Jesper Binzer og Johanne Schmidt Nielsen i flotte t-shirts

D-A-D T-shirt

Den populære T-shirt er blevet genoptrykt i anledning af D-A-D’s jubilæum og kan købes her.

Strik til forside

Strikkeopskrifter

Er du på udkig efter en strikkeopskrift på de lækreste huer og sweatre, så kig her.

Når du køber et produkt hos Red Barnet,
får du ikke blot en flot gave, men du er også med til at gøre en virkelig og reel forskel for udsatte børn i Danmark og i resten af verden.

Det er ubegribeligt, hvor mange børn der er blevet slået ihjel i Gazastriben. Børnene har jo absolut intet ansvar for konflikten. De har derimod nogle særlige rettigheder. De har ret til at overleve og udvikle sig og få en fremtid. Og alt det er taget fra dem