Et råb om hjælp. Din støtte haster!

Klimakatastrofe i Afrika eskalerer NETOP NU

Et råb om hjælp. Din støtte haster! Klimakatastrofe i Afrika eskalerer NETOP NU

Giv et bidrag i dag!

Red liv med SMS


SMS MAD til 1912. Så støtter du med 49 kr.

                 Støt via MobilePay


149 kr. 313 kr. 629 kr.

Sådan bruger vi dine penge

Sådan bruger vi dine penge

 

6 børn dør af sult. Hvert eneste minut!

Klimakatastrofe i Afrika eskalerer NETOP NU 

Hvert år mister 3 millioner piger og drenge livet på grund af underernæring. Der skal så lidt for at sikre et barns overlevelse – men vi har brug for din støtte!

NETOP NU: Millioner af børn på Afrikas Horn kæmper mod sulten. Klimaforandringer har skabt tørke og oversvømmelser, der truer børnene på livet. For tusinder af piger og drenge er vores klinikker det eneste håb om overlevelse.

Hvert eneste minut dør 6 børn her i verden af underernæring. Det er 3 millioner på et år. Mange af de børn, der overlever, må døje med svækket immunforsvar, indlæringsvanskeligheder og fysiske mén, som følger dem resten af livet.

Netop nu skaber tørke katastrofelignende tilstande på Afrikas Horn. Forældre må lægge deres børn i seng med tomme maver, må se dem blive svagere og i sidste ende tabe kampen til sulten.

 

Du kan redde et barns liv – med jordnødder

Ofte er det ikke meget, Red Barnets medarbejdere skal bruge for at hjælpe et akut underernæret barn med at kæmpe sig tilbage til livet. Faktisk kan små poser med jordnøddemos betyde forskellen mellem at leve og dø for de piger og drenge, der behandles på vores klinikker rundt omkring i Afrika. Mosen er særdeles rig på næring og kan give ufattelig hurtig vægtøgning til en lille, udmagret krop.

Hver eneste gang viseren på dit ur har rykket sig 30 sekunder, har endnu 3 børn mistet livet til sulten. For kun 149 kroner kan vi give 3 akut underernærede børn jordnøddemos i 1 uge til livreddende behandling.

Giv et bidrag nu – og vær med til at redde børnenes liv!